2016-10-10 08:58:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma hódító formában van

Napi horoszkóp október 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Sorsdöntő változások várhatók a magánéletében és a hivatásában. Ha egyetlen lépés elegendő ahhoz, hogy mindkettőben valódi sikereket érjen el, akkor ne hezitáljon sokáig.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A csillagoktól most kellő önbizalmat kap ahhoz, hogy végigvigye azt, amit eltervezett. Kedvezően alakulnak a magánéleti dolgai. Megszűnnek a bosszúságot okozó problémák, és anyagilag is jobb helyzetbe kerül.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy távoli városban élő barátja bajba jutott és ön mindenáron segíteni szeretne neki. Előfordulhat, hogy mégsem tud hozzá elutazni az otthoni teendők miatt. Ne búslakodjon emiatt, az illető problémái hamarosan maguktól is elsimulnak.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Reggel kipihenten ébred, gondolatai mégis borúsak, csak nehezen szedi össze magát. Fontos, hogy megmutassa, mit tud. Ne kételkedjen önmagában, a Jupiter most szerencsét ad minden tervéhez. Este lesz oka az ünneplésre!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bár ön általában megbízható, mégis, most kissé kuszán állnak az ügyei. Fontos, hogy felelősségteljesen viselkedjen akkor is, ha pénzről van szó. Ha sok adóssága van, próbálja meg minél előbb visszafizetni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bölcs döntéseket hoz egy nehéz helyzetben, amiért elismerést is kap a többiektől, főleg a főnökeitől. Örüljön a dicséretnek! A nap második fele már nyugodtabb lesz, nem kell akadályokkal számolnia. Az estét töltse kikapcsolódással, találkozzon a barátaival!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Frissen, lendületesen kezdi a napot, amivel kedvező benyomást tesz környezetére. Ön büszke és rátarti, ezért nehezen tudja megtenni az első lépést szerelmi ügyekben, pedig most ez lenne a célravezető…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nagyon szórakozott lehet ma, és több határidős munkával is elmaradásban van. Belebonyolódhat egy flörtbe is, amit talán nem is gondol komolyan. Ha nem vigyáz, az alkalmi ismeretsége kínos perceket okozhat. Békítse ki párját, mert elveszítheti.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Lendülete továbbra is töretlen. Tudja, hogy főnökére is sok munka hárul, ezért is szeretne segíteni, és a végeredmény jónak ígérkezik. Nagy a vállalkozó kedve, kockázatot is szívesen vállal – tegye nyugodtan, a csillagok pénzügyi fellendülést jeleznek!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Szövetségeseket kell találnia ahhoz, hogy régen dédelgetett álmát meg tudja valósítani. A lehetséges társakkal azonban bizalmatlan. Győződjön meg képességeikről, és akkor ön is megnyugszik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Próbálja meg egy kicsit jobban összeszedni magát, mert ha napközben elmarad a feladataival, az estéje is rosszul alakul. Szerelmi ügyekben kezdeményezzen nyugodtan, nem fogja az illető visszautasítani.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma kiváló, hódító formában van. Bárhová megy, egyből a társaság középpontjába kerül. Használja ki az alkalmat, ha ön egyedülálló, este menjen társaságba!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: